1. <ol id="yranb"></ol>

      <tr id="yranb"><output id="yranb"></output></tr>
      <legend id="yranb"></legend><ol id="yranb"><input id="yranb"></input></ol>

      手机APP下载

      您现在的位置: 首页 > 专业八级 > 专八题库 > 专八真题 > 正文

      2017年3月英语专业八级考试真题参考答案

      来源:可可英语 编辑:alice ?  VIP免费外教试听课 |  可可官方微信:ikekenet

      PartⅠLISTENING COMPREHENSION
      SECTION A MINI-LECTURE
      1. signing
      2. primary
      3. literacy
      4. different but complementary
      5. settling/resolving
      6. many social contexts
      7. characteristics/features
      8. reaction
      9. distance
      10. emotion
      11. deliberate
      12. intimacy and immediacy
      13. continuum
      14. degrees of interactivity
      15. the usage
      SECTION B INTERVIEW
      1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
      答案:B. Disheartening.
      2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
      答案:A. 200.
      3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
      答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
      4. Why do health workers need case management protocol training?
      答案:B. They can open up more treatment units.
      5. What does this interview mainly talk about?
      答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
      6. What is Tom's main role in his new position?
      答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
      7. According to Tom, what does innovation require of people?
      答案:B. Being brave and willing to take a risk
      8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
      答案:B. Aiming at a consumer level.
      9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
      答案:D. Examining the future carefully.
      10. Which of the following might Tom work for?
      答案:A. A media agency.

      重点单词   查看全部解释    
      characteristics [,kærəktə'ristiks]

      想一想再看

      n. 特性,特征;特质;特色(characteristi

       
      render ['rendə]

      想一想再看

      vt. 使成为,提供,报答,着色; 执行,实施

       
      perfunctory [pə'fʌŋktəri]

      想一想再看

      adj. 草率的,敷衍的

      联想记忆
      assessment [ə'sesmənt]

      想一想再看

      n. 估价,评估

       
      awareness [ə'wɛənis]

      想一想再看

      n. 认识,意识,了解

      联想记忆
      challenge ['tʃælindʒ]

      想一想再看

      n. 挑战
      v. 向 ... 挑战

       
      military ['militəri]

      想一想再看

      adj. 军事的
      n. 军队

      联想记忆
      contrary ['kɔntrəri]

      想一想再看

      adj. 相反的,截然不同的
      adv. 相反(

      联想记忆
      demonstrate ['demənstreit]

      想一想再看

      vt. 示范,演示,证明
      vi. 示威

      联想记忆
      decision [di'siʒən]

      想一想再看

      n. 决定,决策

       
      ?

      新东方专业八级Tem8网络课程:试听更多Tem8网络课程>>

      关键字: 专八 真题 答案 2017

      发布评论我来说2句

        可可英语官方微信(微信号:ikekenet)

        每天向大家推送短小精悍的英语学习资料.

        添加方式1.扫描上方可可官方微信二维码。
        添加方式2.搜索微信号ikekenet添加即可。
        精准平特一肖13中13-精准平特一肖吧-精准平特一肖公式